Delfin és fóka show Phuketen.
Delfinnel úszás, fotók, búvárkodás.

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy, mint bárhol a világban az olvasóban itt is vegyes érzelmek támadnak a fogságban tartott delfinek tekintetében. Ez ellen tenni nem tudunk, viszont szemtanúi lehetünk annak, hogy a delfinárium-ban a delfinek és fókák a lehetőségeikhez képest jól érzik magukat, vidámak, örömmel szerepelnek és játszanak.
Vagyis jobban érzik magukat, mint a halászhajók hálóiban. De valószínűleg még jobban éreznék magukat a természetes élőhelyükön, békében, nyugalomban.

Phuketen a delfinárium már évekkel ez előtt megépült, de megnyitása csak most a napokban (amikor a sorok íródnak) történt.
Lenyűgöző műsornak lehetünk szemtanúi, sőt közvetlen kapcsolatba kerülhetünk az állatokkal. Az igényesen megépített helyszínen, feltűnő tisztaság, barátságosság és jó zene fogad.
A műsor a fókákkal kezdődik, majd szünet nélkül felváltja ezt a delfin show. Látványos és bravúros jelenetek mellett figyelhetjük meg a delfinek tanulékonyságát és közvetlen, baráti kapcsolatukat az emberrel.

Jelenleg (amikor a sorokat írom) hét közben csak egy bizonyos alkalommal van naponta a show.
Hétvégén kétszer és hétfőn pedig zárva. Valamint további időpontokban lehet a delfinekkel együtt fürdeni, sőt merülni is. Pontos részletekéről, árakról, oda-vissza fuvarokról a Thaiföldi Magyar Centrum és a R.A.N. Tour Hungary programiroda pontos felvilágosítást ad az érdeklődőknek. A phuketi Magyar centrumtól az oda-vissza fuvar, várakozással, hasznos információkkal nevetséges árba kerül. A jegyeket viszont a helyszínen kell megvenni, ebben segít a gépkocsivezető.
Úgy gondolom, hogy nem is írok többet, hiszen az alábbi videó filmek és a jobb oldali fotók többet elárulnak, mint ha sorokba öntve mesélnék a helyről.

Jó szórakozást és boldog nyaralást kíván a Thaiföldi Magyar centrum és a R.A.N. Tour Hungary programiroda Phuketen!


Címünk és elérhetőségeink:

RAN Tour Hungary
Thailand, 463 Patak Road, Karon, Muang, Phuket 83100

Étterem, étkezés, járműbérlés, turista információ, programok,
free Internet és találkozási pont: Karon-beach, Patak Rd. 463

Telefonszámaink:
  •  +66 89 59 29 473 ( helyi készülékről: 0 89 59 29 473 )
  •  
  •  +66 89 59 35 976 ( helyi készülékről: 0 89 59 35 976 )
 
 


Frissítve: 2015. 11. 20.