Phuket – Bon (fedezz fel egy szigetet)

Ezt a programot azoknak a turistáknak találtuk ki, akik szeretnek kettesben vagy szűk társaságban lenni egy lakatlan szigeten.
A program a következő képen történik.
10:00-kor a phuketi Magyar centrum előtt beültök egy mikrobuszba, ami elvisz Titeket egy déli kikötőbe. Menetidő 15-20 perc. A parton vár Káo barátom és segít beszállni a long tail boat-ba amivel behajózok a szigetre. Kiszállást követően a hajó otthagy Titeket és visszajön Phuketre.
Amennyiben nem az aktív pihenést választod, erősen ajánlott feltérképezned a további lehetőségeket.
A szigeten van egy elrejtett térképünk, amivel további eldugott beacheket fedezhetsz fel az erdei csapásokon. Ezt egy vízhatlan dobozban találod, amihez a GPS koordinátát a bázison adjuk meg.
Amennyiben a társaságotokban nincs GPS vagy okos-telefon, elmondjuk, hogy merre keresd a dobozt!
Snorkelezéshez a maszkot, légző-csövet mi adjuk a turistáinknak és nálunk vásárolt italok esetében a jeget és a hűtődobozokat is.

A jobb oldali fotókon láthatod a sziget, fürdésre alkalmas partjait, kesu dió fát, mangót, khanun-t, tamarind-ot és egy eldugott sírt is az erdőben. A térkép jelzi azt a lehetőséget is, amivel eljuthatsz arra az egyetlen partra, ahová turistákat szállítanak Phuketről és az étkezés is megoldható. Ezek a turisták viszont nem tudják, hogyan lehet bejárni a szigetet, mert lépten-nyomon akadályokba ütköznek, tehát a sziget csak a Tiétek. Érdemes figyelembe venni az apály és dagály időszakokat! Apálykor annyira visszahúzódik a tenger, hogy kilátszanak a kövek és korallok, ami egyes partokon korlátozza a fürdést. Ekkor érdemes a kirándulást végezni. Mivel a szigeten tartózkodás időtartama több mint öt óra, így lehetőségetek lesz az alacsony és a magas vízállást is látnotok. Szintén a jobb oldali fotók között találod ezeket a szélsőségeket!
Találkozási és bázispontnak azt a partot használjátok, amin a hajó kitett Titeket, ugyanis 15:40-re ide fog visszamenni értetek. A szigeten képződött szemetet ne hagyjátok ott, hanem hozzátok vissza Phuketre és kikötés után dobjátok ki a szemetesbe!

Ára: 2 főnél: 1600 baht/fő, 3 személy: 1066 baht/fő, 4 személy: 800 baht/fő, 5 személy: 640 baht/fő, 6 személy: 540 baht/fő, 7 személy: 460 baht/fő, 8 személy együtt pedig: 400 baht/fő Minden esetben törekszünk arra, hogy összekapcsoljuk turistáinkat erre a programra az árak csökkentése miatt.

Az ár tartalmazza az oda és vissza transzfert a magyar centrumtól és vissza, néhány búvárszemüveget, légzőcsöveket, (italhűtő dobozokat és a jeget, nálunk vásárolt italok esetében!)


A programok megrendelése semmilyen előleg, foglaló küldéssel nem jár.

Címünk és elérhetőségeink:

RAN Tour
Thailand, 463 Patak Road, Karon, Muang, Phuket 83100

Étterem, étkezés, járműbérlés, turista információ, programok,
free Internet és találkozási pont: Karon-beach, Patak Rd. 463

Telefonszámaink:
  •  +66 89 59 29 473 ( helyi készülékről: 0 89 59 29 473 )
  •  
  •  +66 89 59 35 976 ( helyi készülékről: 0 89 59 35 976 )