Nyaralás Thaiföldön Phuketen

Bevezető:


A teljes weboldalon a nyaralási segítséget, közvetlenül Thaiföld, Phuket szigetéről kapod. Mindezt első kézből, hitelessen innen, ahol Te nyaralni fogsz. A Thaiföldi Magyar Központ a jelen sorok írásakor, 16 éves múltra tekint vissza. Ez által 1 helyen, 1 kézben a teljes körű utazásszervezés, szálláskínálatok, szállásfoglalás, fakultatív programok, repülőtéri transzfer, étkeztetés, járműbérlés, biztosítás stb.

Egyéni nyaralás Thaiföldön Phuket szigeten


Itt mindenkinek egyéni nyaralása volt/van/lesz. Minden utas, akkor kezdi a thaiföldi nyaralást, amikor alkalmas neki, valamint addig marad, ameddig a lehetősége engedi. Értelemszerűen, nálunk nincsenek turnusok, sőt nem helyezzük a vendégeket keretek közé.
Nincsenek kötelező programok, ellenben van 500 választható. Nincs meghatározott szállás, hanem választási lehetőség adott. A szállodában, vendégházban, valamint apartmanban csak magyarul beszélő utasok foglalhatnak szállást. Ugyanis itt két használt nyelv van. A magyar és a thai. Természetesen nektek nem kell tudni thaiul, mi nagyon szívesen tolmácsoljuk, sőt, amit szeretnétek tudni, megtanítjuk.

Mitől lesz tökéletes a thaiföldi nyaralás Phuketen?


A nyaralás Thaiföldön, akkor tökéletes, ha a fakultatív programok élménydúsak, a szállás kényelmes és tiszta, nincsenek problémák, valamint jó az időjárás Phuketen. Mindenben tudunk segíteni, kivéve Phuket időjárásában nem. Szerencsére nincs is rá szükség, hiszen napsütés a fő jellemző, de ne felejtsétek, hogy eső ettől még bármikor lehet.

Nyaralás Thaiföldön Phuketen, első lépés:


Email küldés nekünk, melyben megadod a tervezett indulás/távozás dátumát, utaslétszámot, kiválasztod a szálláslehetőségekből a megfelelőt, továbbá megírod, ha szeretnél ehhez kedvező árban repülőjegyeket. Válaszlevelünkben, ideiglenesen (2 napra!) foglaljuk a szállást, valamint elküldjük a repülőjegy ajánlatokat. Ez a két nap elegendő ahhoz, hogy a vendég visszaírjon. Amennyiben megkapjuk a választ, benne a kiválasztott légitársasággal, ki tudjuk számolni, hogy mennyibe kerül részedre a Thaiföldi nyaralás Phuketen.

Második lépés:


A nyaralással kapcsolatos összes költség költség a birtokodban, tudsz már dönteni. Amennyiben a válasz igen, kifizetheted a repülőjegyet. Csak kizárólag a repülőjegyet, semmi mást! Ugyanis a thaiföldi nyaralás árának rendezése, csak itt a második napon lesz. Mi minden vendégnek meghitelezzük a repülőtéri transzfert, első éjszakát, másnapi reggelit, -ezáltal nincs szükség pénzt váltanotok, rossz árfolyamon a phuketi repülőtéren. Erre a célra sok hivatalos pénzváltó fülke van a szálláshely közvetlen közelében. Figyelem! Magyar forintot beváltására nincs lehetőség Thaiföldön! A hozott pénz euro, dollár stb. legyen!

Utazás előtt:


Nincs más hátra, mint a várakozás. Ez időszakban bármikor tudsz küldeni levelet esetleges felmerülő kérdéseiddel, tudsz hívást küldeni telefonon, Viber-en, WhatsApp-on, facebook-on..

Két héttel a thaiföldi nyaralás előtt:


Ekkor minden vendégnek jelentkeznie kell emailben! thaifold@phuket.hu
Még a folyamatos visszajáró turistáknak is!
Minden adat egy utolsó egyeztetésre kerül. Ekkor kapjátok meg a részletes, segítő szöveget, valamint egy videó-filmet a phuketi repülőtér, reptéri transzfer és a találkozás tekintetében.

Érkezés Phuket szigetre:


A szabadba kilépve meglepően magas páratartalom, meleg és jó idő fogad. Barátságos emberek nem kézfogással, hanem (minimum) állhoz emelt kézzel köszönnek egymásnak. A sok fehér utasváró papír között feltűnő reklámként virít a piros-fehér-zöld, Magyar Központ tábla. így kezdődik a Thaiföldi nyaralás Phuket szigeten!

A reptéri transzfer Phuketen:


50 kilométert fogtok lejönni a szigeten. Ennek időpontja forgalom függően 40 perc, de délutáni csúcsban 1:15 is lehet. A repülőtéri transzfer Phuketen, bővebben részletesen árakkal a phuket.hu weboldalon.

Érkezés a szálloda elé:


A szállodában, minden esetben magyar személy fogad, a thaiok csak asszisztálnak. A szoba átadás, bemutatás, környék ismertetés, szintén anyanyelveden történik, mint a további napokban is bármi. Figyelem! Éjjel-hajnalban érkező utasok már nem tudnak pénzt váltani, mert zárva lesznek a pénzváltók. Nekik mi adunk egy kezdő összeget, ami biztonságot ad még kimenni venni valamit vagy például vacsorázni.

Thaiföld, nyaralás Phuket

A fenti sorokban eljutottunk a megérkezésig, most innen folytatjuk. A sofőr kinyitja az ajtót, kiveszi a kocsiból a személyzet pedig beviszi a recepció elé. Ezzel egyidejűleg (kint a bejárat előtt) találkoztok velünk, ahol bemutatkozunk egymásnak. A recepción pár másodperc alatt megtörténik a bechekkolás. A további viszont a megérkezés időpontjától függ. Ha éttermi nyitvatartás időpontjában érkeztél, akkor még a szoba átadás előtt, felajánljuk az étkezést. Amennyiben mondjuk éjjel, akkor történik egy nagyon gyors ismertetése a környéknek, épületnek, lehetőségeknek, majd pedig átadjuk a szobát. Reggel, délelőtt az ébredésed után, ismét találkozol velünk a szálloda alsó szintjén. Ekkor itt már étkeztetés, továbbá programszervezés folyik. Melyiket választod elsőnek, tőled függ, mi a reggelit/ebédet ajánljuk kezdésnek, majd utána a pénzváltást, beszélgetést, tájékozódást. A fakultatív programok kiválasztására bőségesen lesz időd, hiszen ezzel foglalkozunk folyamatosan.

A thaiföldi nyaralás kifizetése.

Mivel megtörtént Phuketen a repülőtéri transzfer, első éjszaka, másnapi reggeli, ezért ekkor már tisztában leszel azzal, hogy jó helyen, rendben vagy. Mivel meghiteleztük számodra ezeket a szolgáltatásokat, értelemszerűen rendezheted a nyaralás árát. Vagy éppen elpártolhatsz tőlünk, ha valamivel elégedetlen lennél. Ilyen esetben természetesen a reptéri transzfert, 1 éjszakát, továbbá a reggelit ki kell fizetni. Erre példa, jó ha két évente fordult elő.

Thaiföld, nyaralás és Phuket lehetőségei.

Thaiföldön unatkozni nem fogsz, azt garantálhatjuk. Mind a környék adta látnivalók a helyi tengerpart és különösen pedig a fakultatív programok végtelen listája, akár féléves nyaralás esetében is rövidnek fog tűnni. Ezt látni, érezni fogod a távozás napján. Olvass csak utána hogy a nálunk nyaralt utasok, miként vélekednek rólunk vagy Thaiföld Phuket szigetéről! Sokan autót vagy motort bérelnek, ezáltal költséghatékonyabban nekivágnak a tér minden irányának. Sose felejtsétek viszont! Thaiföld közlekedése bal oldali! Szabályokat pedig ne nagyon keress! Vannak utasok, akik inkább a biztonságot választják, vagyis a mi autóinkat, sofőrrel együtt. Akadnak olyanok is, akik tuktukot fognak vagy motoros taxit. Sokak pedig szívesen sétálnak, hiszen ekkor látják a legtöbbet, meg persze így tudnak legjobban kapcsolatba lépni a phuketi hétköznapokkal, thai emberekkel.

Thaiföld, fakultatív programok.

Csak a felsorolásra is kevés a teljes weboldal! Phuketen belül is már, de a Phuket szigetről induló hajózás, lakatlan szigetek, dzsungel túrák, templomok, sport, szórakozás, továbbá az egyéb lehetőségek, szó szerint korlátlanok.Kérjük, ne abból a néhány kirándulásból induljatok ki, ami ráfért a honlapra!Thaiföldi nyaralás Phuket szigeten: thaifold@phuket.hu

Frissítve: 2020. 08. 28.