Thaiföld, Phuket - Similan szigetek.
(Similan videó a lap alján!)

A Similan hajókirándulást, azoknak a turistáknak ajánljuk, akik már voltak Phi-Phi, James Bond szikla, Krabi, Racha, Korall, Bón, Ko Hong, Tachai, Ko Panyi, Mai Ton (honeymoon) sziget programjainkon. Valamint azoknak, akiknek a rövid nyaralási idő miatt, kevés fakultatív programra nyílik lehetőségük és azt a maximumot szeretnék, amit csak el lehet érni a RAN Tour Hungary szervezésében! Azt hiszem a fényképek és a rövidfilm magáért beszél. Amit nem látsz a felvételeken, hogy ez a program a kiszolgálás tekintetében is felette áll a többi hajókirándulásnak. Folyamatos üdítők, cukorka, csokoládé, fagyi a hajón, gyümölcstál a szigeten, ebéd a természetben és ebéd után is további gyümölcsök útközben.

Jó tudni.
A hajókirándulás összesen 140 kilométert tesz meg a tengeren! A Similán szigetek 65 km-re vannak a kontinenstől, nyugati irányban. Ez azt jelenti, hogy nem csak a legszebb hajótúrák csoportjába, hanem az egyik legnagyobb távolságban is helyezkedik el a Thaiföldi Magyar Centrum által kínált 14 db. hajókirándulás tekintetében!

A megrendeléskor utasainkat, 5, olyan hasznos tanáccsal látjuk el, amit az idegen turisták nem kapnak meg! ( P, H, T, GY, B, ) Ezeket itt nem írjuk meg szándékosan azért, hogy a tíz éves szlogenünk mindig érvényes maradjon:

„ÉREZD A KÜLÖNBSÉGET!”

A hajósprogram leírása.

Előzetes megrendelés után a megbeszélt napon reggel 6 és 6:30 között a vendég szállodája elé küldjük az autót. A Magyar Centrum vendégeinek pedig, természetesen ide az épület sarkához. A foglalási papír (voucher) legyen nálatok, mert ez jogosít fel, hogy részt vegyetek a kiránduláson!
Relatíve hosszú szárazföldi utazás következik, ugyanis a mikrobusz elhagyja Phuket szigetet. Érkezésetek a kikötőbe 8:30 perc körül történik, ahonnan a hajó 9:00 –kor indul. 10:20 perc körül megérkeztek az első szigetre, pontosabban mellé, mert itt kifejezetten az első búvárkodás, fürdés történik. Akik nem tudnak, nem mernek úszni, fényképeznek a hajóból. 40 perc múlva a hajó tovább indul és célba veszi a második szigetet, amit 10 perc alatt el is ér. Itt lesz az ebéd is! Lombos fák a fejed felett, szűz fehér homok a talpad alatt, bőséges ételkínálat az asztalon. Itt a második szigeten töltött idő, 1,5 óra. Az egyik legfontosabb és leghasznosabb tanácsot erre a pontra adjuk Nektek, amit majd jól jegyezzetek meg, mert e-nélkül nem jut idő mindenre! Figyeljétek majd a többieket, hogy mekkorát hibáznak az információ hiánya miatt! 12:40-kor indul tovább a hajó, de Ti legyetek már 12:30-kor a parton! Tíz perc múlva megérkeztek a 3. szigetre, ahol szintén fürdés, búvárkodás (szonrkeling), következik, mintegy 40 percig. 13:30-kor indultok a 4. szigetre, ahová 5 perc múlva meg is érkeztek. Ez lesz az utolsó állomás a programban és itt körülbelül 1 óra 40 perc pihenésre, fürdésre és még valamire nyílik lehetőségetek. Ide szintén két hasznos tanács lesz tőlünk! 15:00-kor indul vissza a hajó (10 perccel előtte legyetek ott!) és 16:30 perckor ismét a kontinensen a kikötőben lesztek. Bal kéz felé fog várakozni az autó és hoz vissza Titeket Phuketre.

Figyelem!

A Similan és a Tachai program a nyári szezonban szünetel!
Október 15.-étől május 15.-ig viszont folyamatosan üzemel.

Árak:

Program ára:
Felnőtt, (Saját vendég) 2 100 baht/fő bruttó + 500 baht Nemzeti Park belépő

Felnőtt, (Nem saját vendég) 2 200 baht/fő bruttó + 500 baht Nemzeti Park belépő

Gyermek, (3-11 éves) Kedvezményes

Gyermek, (1-3 éves) Ingyenes
Címünk és elérhetőségeink:

RAN Tour
Thailand, 463 Patak Road, Karon, Muang, Phuket 83100

Étterem, étkezés, járműbérlés, turista információ, programok,
free Internet és találkozási pont: Karon-beach, Patak Rd. 463

Telefonszámaink:
  •  +66 89 59 29 473 ( helyi készülékről: 0 89 59 29 473 )
  •  
  •  +66 89 59 35 976 ( helyi készülékről: 0 89 59 35 976 )
 
 

Frissítve: 2015. 10. 17.