Szállás Phuketen. Magyar szálloda, vendégház és apartman

Mint a címből már kiderült, első sorban olyan szálláslehetőségeket kínálunk, ahol a magyar vendég, anyanyelvén tájékozódhat mindenről Phuketen a nyaralás ideje alatt. Odafigyeltünk, hogy a Phuket szállás kínálatunkban ne csak hotel, hanem apartman és vendégház is legyen. Vagyis utasaink választani tudjanak számukra megfelelőt. A Phuket szállás H.C.1-es épületet a múlt évtizedekből jól ismerik a turisták. Ez mellett lett a Phuket szállás H.C.2, majd pár évre utána a Phuket szállás H.C.3 is. 2016 októberében pedig csatlakozott a szállás Phuket H.C.4. Mely nem szimplán csak szálláskínálat Phuketen, hanem utóbbi aljában üzemel a Thaiföldi Magyar Központ és programiroda. Ez a szálláslehetőség Phuket sziget területén, ami indítja a személyre szabott fakultatív programokat és kirándulásokat. Mint látjátok a fő profil Phuketen a rugalmas programszervezés. A fakultatív programok és a nyaralás pedig, attól lesz költséghatékony, ha a szállásfoglalás ott van, ahonnan a programok indulnak! A jobb oldali fotókon és a lap alján lévő videó filmek segítenek a szálláskínálat választásban, valamint a lenti sorok részletesen ismertetik a lehetőségeket.

Szállás Phuket szigeten a H.C.4 szálloda

A 4 emeletes új szálláslehetőség 18 szobával áll rendelkezésre. Olyan utasoknak ajánljuk, akik helyben szeretnének étkezni és a legközelebb szeretnének lenni a programszervezéshez, napi kapcsolatunkhoz és a sofőrszolgálathoz.
Vagyis ebben a szállodában, minden kérdés-válasz csak egy pillanat, ha lejössz hozzánk a szobádból.
A tenger távolsága 650 méter és körbe le a látványos Karon-centeren keresztül 980 méter. Ebben az épületben történik a thaiföldi nyaralás szervezése, a repülőjegy ajánlatok és innen indulnak a repülőtéri transzferek is.
Az épület tetején működik Phuket sziget időjárás állomása és egy folyamatosan bekapcsolt élő kamera. Minden szoba meglepően erős internettel és minden szoba valamint a teljes szálloda meglepő tisztasággal és igényességgel rendelkezik. Én már jártam olyan ötcsillagos szállodában Phuketen, ahol csótány mászott mindenhol.

Szállás Phuket szigeten a H.C.1 medencés vendégház

A kertes, medencés szállás, kétszintes épület, mely emeleti szobái 2 személyesek és a földszinti szobákban lehetőség van 1-2-3 és 4 személy elhelyezésére is.
A szállás Phuketen, Karon beachen található. Teljes épület bambusz bútorzattal, erős internettel és felügyelt tisztasággal áll rendelkezésre.
Azoknak az utasoknak ajánlott, akik szeretnének félrevonultan, csendes környezetben, forgalommentes utcában pihenni Phuketen a nyaralás ideje alatt.
Arra viszont felhívjuk a figyelmet, hogy akik itt foglalnak szállást a reggeli vagy ebéd és a fakultatív programok, azért a H.C.4-esben lesznek, ami 450 méter távolságra található. Különösebb problémát ez nem jelent, hiszen a tenger irányába kell sétálni és ezzel már el is mondtuk a tengertől való távolságot.

Szállás Phuket szigeten a H.C.3 apartman

A H.C.3 apartman elhelyezkedése megegyező a H.C.1-esével. A környezet és utca ugyanaz, értelemszerűen a távolság is a központi szállástól és a tengerparttól.
A fakultatív programok és étkezés távolsága is szintén 450 méter.
Ez az apartman alul nagy nappalival, felső szinten pedig a hálószobákkal rendelkezik. A phuketmagyarul melyen most a sorokat olvastad a fakultatív programok weboldala, sajnos nincsen több hely a részletesebb leírásra,
ár-listára és minden szálláskínálat bemutatására, ezért ezeket a phuket.hu -n találod

Szálláskínálat Phuket szigeten és a szobafoglalás

Ezek kizárólagos szálláshelyei honfitársainknak. Szobafoglalás, külföldiek számára csak akkor lehetséges, ha utastársa magyarul beszél.Valamint mindegyik szoba foglalható, szlovákiai, erdélyi, felvidéki és bárhol külföldön élő magyaroknak is. Foglaló, előleg szükségtelen, szoros kapcsolatban állunk vendégeinkkel már utazás előtt is. Anyagiak rendezése a nyaralás második napján...


Frissítve: 2020. 08. 29.