Búvárkodás Phuketen, kezdőknek, haladóknak, tanfolyam, oktatás, nyíltvízi merülés, több napos búvár szafarik

Teljesen kezdőknek!
Thaiföldön a Phuketi Hungarian Centerben lehetőséged van kipróbálni a búvárkodást akkor is, ha soha életedben nem merültél. Ha elmúltál 10 éves, egy szavadba és pár ezer baht-odba kerül és 24 órán belül az Andaman tenger élővilágában gyönyörködhetsz, 5-12 méteres mélységben. Természetesen mindezt nem önállóan, hanem magyarnyelvű oktatóval a teljes program alatt.

Búvár lettem!

Ha beleszeretsz ebbe a csodálatos dologba, megoldás van arra is, hogy 3-4 nap alatt, tanfolyamot végzett búvárként, fényképes PADI igazolvánnyal rendelkezz. Ezt az igazolványt a világ minden táján elfogadják. Tanfolyam nagy része szintén a tengerben történik, az elméleti részét pedig, itt nálunk, a Magyar Centrumban oktatjuk, dvd filmek és felszerelés segítségével.

Búvár vagyok!

Ha már igazolvánnyal rendelkező búvár vagy, de szeretnél tovább fejlődni, lehetőség van a következő szint meglépésre itt nyaralásod alatt. Akár a haladó búvár, mentő, vagy a mesterbúvár vagy különféle specialista tanfolyamokat is végezhetsz! Természetesen a szintnek megfelelő PADI igazolvánnyal pontot téve a tanfolyam végére.